حقایق کمی شناخته شده در مورد درختکاری بدون آبیاری در 5 سال

حقایق کمی شناخته شده در مورد درختکاری بدون آبیاری در 5 سال

حقایق کمی شناخته شده در مورد درختکاری بدون آبیاری در 5 سال

Blog Article

اصل چهارم: استفاده از ظرفی به نام واتر‌باکس که از جنس پلی پروپیلن بوده البته نوع زیست محیطی و تجدید‌پذیر ان هم بنام گرین باکس وجود دارد و به مدت یک سال بر روی نهالی که با رعایت ۳ اصل فوق کاشته شده قرار می‌گیرد و فقط یک بار در زمان کاشت ۱۵ لیتر آب داخل آن ریخته شده و حدود ۲۵ لیتر اب نیز پای نهال ریخته می‌شود.

دانلود کتاب کشاورزی و دامپروری - پایگاه دانلود رایگان کتاب

در قرآن آمده لا اکراه فی الدین در دین هیچ اجبار و اکراه و الزامی نیست حجاب ساخته و پرداخته این نظامه

طاهر شیخی در دانلود کتاب وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی(قدس سره)

این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.

این پایگاه اینترنتی هیچ مسئولیتی در قبال محتویات کتاب ها و مطالب موجود در سایت نمی پذیرد و محتویات آنها مستقیما به نویسنده آنها مربوط میشود.

چالش های کشت درخت بدون آبیاری ……………………………………………….. ۱۵

گونه های درختان مناسب برای درختکاری بدون آبیاری……………………….. ۳۹

باید به نوع گیاه هم توجه کنیم . برای مثال کشور هلند که مساحت آن نعادل یکی از استان های ماست ، ارز آوری زیادی از طریق صادرات گل های بریدنی و نیز گلدانی دارد . هلند نه خاک مساعدی دارد و نه هوای مطلوبی ! .

برخی از گونه های درختی با شرایط خشک سازگار شده اند و می توانند فارغ از استفاده از تکنیکهای خاص در شرایط بدون آبیاری زنده بمانند، در حالی که برخی دیگر برای رشد و بقا نیاز به استفاده از تکنیک های مذکور به صورت منظم دارند. همچنین برخی مناطق و نواحی با رشد و انواع خاک متفاوت ممکن است نیاز به مکمل های آبیاری در فصول باران برای اطمینان از رشد و تولید درختان داشته باشند.

ممکن است کود دامی پوسیده‌نشده دارای آفات، میکروارگانیسم‌ها، علف‌های هرز و … باشد که برای رشد گیاه مضر است.

دانش های پیش نیاز……………………………………………………………………….. ۲ ۲

علاوه بر این اقدامات، (همان طور که در بخش قبلی این مقاله گفتم) انتخاب #گونه_های_درختی #مقاوم_به_خشکی بسیار مهم click here است. کاشت درختانی که با شرایط خشک سازگار هستند می تواند شانس بقای آنها را بدون آبیاری به میزان قابل توجهی افزایش دهد. تجربه ها و مشاهدات و تحقیقات من در ایران بخصوص در جنوب ایران نشان می دهد که گونه هایی مانند #اقاقیا، #کهور، #گز و بید بیابانی (#گون) دارای سیستم #ریشه_عمیقی هستند که می توانند به آب #ذخیره شده در عمق بیشتری در خاک دسترسی داشته باشند و در محیط های خشک آنها را انعطاف پذیر می کند. با ترکیب این روشهای #برداشت و #حفظ_آب_طبیعی، میتوان #اراضی_خشک را #بدون_اتکا_به_آبیاری بهطور پایدار احیا کرد. نکته کلیدی در #به_حداکثر_رساندن استفاده از #منابع_آبی موجود و ایجاد محیطی است که از #رشد و #بقای #درختان در #شرایط_چالش_برانگیز #حمایت کند. با #برنامه_ریزی و #اجرای دقیق، #هنر_کاشت_درخت #بدون_آبیاری می توان دگرگونی های قابل توجهی را در #مناظر #خشک، #تقویت_تنوع_زیستی و #ارتقای #انعطاف پذیری #اکولوژیکی ایجاد کند. ادامه مقاله در لینک زیر:

آیین کاشت نهال در تربت‌حیدریه/ بدون نیاز به آبیاری در روز بارانی+ فیلم

Report this page